Daniel skriver jämt och berättar om hans och Yatzys bravader och det är så roligt att få höra om deras jobb och att hon är så duktig på att arbeta…Så jag frågade om det gick bra om jag fick lägga ut på bloggen!

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev om Yatzy. Vi har haft mycket inbrott i vårat område och således mycket jobb. Igår kväll vart vi anspråkstagen där en dement man försvunnit från sitt boende.

Han hade varit borta sex timmar när vi vart kontaktad.

Efter att ha gått i cirka två timmar varav de sista 20 minuterna Yatzy visat stort intresse så kommer vi ut på en åker. Yatzy går cirka 10 meter framför mig varpå hon tvärt vänder och söker sig ut i mörkret.

När jag lyckats tända upp de lampor jag hade till förfogande så ser jag att hon ligger ute på åkern (tyst passiv markering är inte alltid bra=) ). När jag kommit fram så har hon hittat en toffel som tillhörde mannen. Efter att ha berömt henne ordentligt och busat med henne så fortsätter vi sökandet varpå hon fortsätter över åkern, in på en veranda där mannen satt, kraftigt nedkyld men vid liv!

Ha en fortsatt trevlig kväll

//Daniel Vesterlund